Типологічні особливості гаражів для велосипедів - Гарбар М. В. (КНУБА, 2011)
В статті розглядаються характерні типи будівель , їх особливості та принципи формування в місті , функціонально-планувальну організацію гаражів для велосипедів .
Keywords: велосипедний транспорт; гаражі для велосипедів; велосипедный транспорт; гаражи для велосипедов; bicycle transport; garages for bicycles