Навчально-виробнича практика : Методичні рекомендації до проходження навчально-виробничої практики і виконання індивідуальних звітів - Берова, Поліна Ігорівна; Свиридовська, Світлана Миколаївна (КНУБА, 2025)
Розкривають зміст, мету та завдання навчально-виробничої практики, форми і методи контролю, вимоги до оформлення звітної документації, критерії оцінювання за результатами практики. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», освітня програма «Землеустрій та кадастр»
Keywords: практика навчально-виробнича