Проблеми естетичної якості енергоощадної архітектури - Данчак, О. І.; Кінаш, Р. І. (КНУБА, 2016)
В статті простежуються проблема морфологічної одноманітності та стереотипності енергоощадної забудови; її естетична та ландшафтна обмеженість.
Keywords: енергоощадна архітектура; морфологія; обмеженість; одноманітність; энергосберегающая архитектура; морфология; ограниченность; однообразие; sustinable architecture; morphology; limitations; monotony; housing; 72.01