Оцінка експлуатаційних режимів автокранів - Коваленко, С. О. (КНУБА, 2012)
Визначені основні показники роботи автокранів та здійснена їх оцінка. The main performance of the truck cranes was determined and their valuation was implemented.
Keywords: автокран; оцінка показників і характеристик кранів