Методи оцінки мікроклімату житлових територій з точки зору містбудівних завдань - Козятник, І. П. (КНУБА, 2010)
наведено огляд методів оцінки мікроклімату житлових територій в аспекті можливостей його архітектурно-планувального регулювання
Keywords: мікроклімат; території житлові; середовище екологічно безбар’єрне