Загальні положення розрахунку та захисту будівель при можливій сумісній дії сейсмічних навантажень та значних нерівномірних деформацій основи - Хохлін, Д. О. (КНУБА, 2017)
В статті розглянуті узагальнені результати циклу досліджень і розробок щодо методів розрахунку та захисту залізобетонних і кам’яних будівель в умовах можливої сумісної дії сейсмічних навантажень та значних нерівномірних деформацій основи.
Общие положения расчета и защиты зданий при возможном совместном действии сейсмических нагрузок и значительных неравномерных деформаций основания
General statements of buildings analysis and protection by possible combined influence of seismic loads and base substantial differential settlements
Keywords: cейсміка; нерівномірні деформації; розрахунок; захист