Сучасні тенденції змін в управлінні персоналом на будівельному підприємстві - Титок, Вікторія Вікторівна (Ліра-К, 2019)
Серед безлічі об'єктів управління вирішальна роль належить саме персоналу, оскільки саме він надає руху всім іншим об'єктам управління. Від діяльності персоналу, зрештою, залежать кількість і якість виробленої продукції і наданих послуг. Отже, персоналу належить центральне місце в системі управління організацією.
Keywords: управління персоналом на будівельному підприємстві