До питання про здійснення прав на землі громадської забудови - Федчишин, Дмитро Володимирович (КНУБА, 2017)
В умовах формування демократичної правової держави Україна актуалізуються питання здійснення прав на землі відповідно до чинного земельного законодавства, оскільки у зв’язку з його постійним реформуванням наукові дослідження даної проблематики швидко застарівають та потребують врахування особливостей земельно-правової доктрини.
Keywords: Земельний кодекс України; право на землю; громадська забудова; нормативно-правові акти; 349.42(477)