Демократія на місцях : державне управління VS децентралізація - Климков, Іван Ілліч (Економічна думка, 2016)
На сучасному етапі демократичної розбудови України особливого значення набувають питання вироблення нових підходів у регулюванні суспільних процесів, де виняткова роль належить місцевому самоврядуванню. Цілком очевидним є той факт, що рівень його розвитку є важливим елементом політичних змін, одним із основних критеріїв демократичності політичного режиму, а також умовою економічного і соціального розвитку суспільства.
Keywords: демократія; державне управління; децентралізація; 321