Принципи формування дизайн-проектів інтер’єрів дитячих лікувальтних закладів з використанням творів художньої кераміки - Чернявський, К.В. (КНУБА, 2010)
В роботі розглядаються особливості формування дизайну інтер’єрних просторів дитячих лікувальних закладів з використанням засобів художньої кераміки та урахування функціональних та естетичних вимог лікарняного закладу.
Keywords: твори художньої кераміки; інтер’єрні простори; формування дизайн-проектів; дитячі лікувальні заклади; 725.513.012.8-053