Логістика мехатронних систем будівельної техніки: конспект лекцій - Міщук, Дмитро Олександрович; Волянюк, Володимир Олександрович; Комоцька, Світлана Юріївна (КНУБА, 2024)
Подано інформацію про мехатронні системи та їхнє застосовування в будівельній техніці. Наведено принципи їхньої будови, компоненти мехатронних систем, компоненти інформаційних систем, застосовуваних в мехатроніці, та основи їхнього розрахунку. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 161 «Прикладна механіка».
Keywords: логістика; будівельна техніка