Складання інвесторської кошторисної документації за укрупненими показниками : методичні вказівки та завдання - Стеценко, Сергій Павлович; Бєлєнкова, Ольга Юріϊвна; Гойко, Анатолій Францович; Гриценко, Олександр Сергійович; Сорокіна, Леся Вікторівна; Титок, Вікторія Вікторівна; Цифра, Тетяна Юріївна; Шапошнікова, І. О.; Шевчук, Кирило Іванович (КНУБА, 2023)
Містять вихідні дані до індивідуальних завдань, укрупнені показники для складання інвесторської кошторисної документації, форми кошторисів. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» денної та заочної форми навчання.
В авторській редакції.
Keywords: документація інвесторська; документація кошторисна; форми кошторисів