Експлуатаційна продуктивність екскаватора при розробці котлованів в умовах щільної міської забудови - Осипов, А. Ф.; Казимір, Д. В. (КНУБА, 2013)
Висвітлено особливості екскаваторної розробки котлованів в умовах щільної міської забудови. Характер розвитку фронту робіт за даних умов та його вплив на коефіцієнт використання екскаватора в часі.
Keywords: досвід; існуюча забудова; технологія; екскаватора розробка; стиснені умови; експлуатаційна продуктивність; опыт; существующая застройка; технология; экскаваторная разработка; стесненные условия; эксплуатационная производительность; experience; existing buildings; technology; excavation works; hinder conditions of works; operational performance