Створення фізичної моделі шарнірно-зчленованої стрілової системи крана - Ловейкін, В. С.; Паламарчук, Д. А.; Паламарчук, І. А. (КНУБА, 2010)
Описані основні принципи створення фізичної моделі шарнірно-зчленованої стрілової системи крана, а також проведено порівняння кінематичних та інерційних характеристик натурної машини та її фізичної моделі.
Keywords: стрілова система; модель; ланка; критерій; коефіцієнт; теорема; стреловая система; модель; звено; критерий; коэффициент; теорема; the jib system; model; link; criterion; factor; theorem