Селище на 2000 мешканців - Ахаїмова, Анастасія Олександрівна; Омельяненко, Марина Вікторівна; Грінченко, Тетяна Іванівна (КНУБА, 2026)
Розглянуто основні архітектурно-планувальні вимоги до проєктування селища на 2000 мешканців. Містить рекомендації щодо особливостей організації генерального плану поселення та його архітектурно-планувальної структури. Наведено розрахункові показники, склад та площі основних елементів забудови, приклади рішень. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G17 «Архітектура та містобудування».
Keywords: 711.4