Принципы формирования предметно-пространственной среды для людей с нарушениями зрения - Родик, Я.С.; Воробьева, Д.И. (КНУБА, 2010)
Розглядаються проблеми формування сучасного архітектурного простору для людей з вадами зору.
Keywords: безбар‘єрна архітектура; особливі потреби; рельєфно- точкове зображення; інформативність; зручність; безпека; 72.01:316.334-056.2