Символічне «дерево-птах» теорії «інформативної архітектури» - Ладан, Т. М. (КНУБА, 2014)
Пропонуються основні символічні напрямки та структурні течії для сучасного концептуального архітектурного формоутворення. Вони мають гнучкість у використанні та поєднаннях, відповідно до розвитку видів мистецтв, всіх галузей діяльності людини та науково-технічного прогресу.
Keywords: синтез мистецтв; архітектурне формоутворення; теорія «інформативної архітектури»; символічні напрямки; структурні течії; «дерево- птах»; синтез искусств; архитектурное формообразование; теория «информативной архитектуры»; символические направления; структурные течения; «дерево-птица»; synthesis of the arts; the architectural morphology; theory of «informative architecture»; symbolic directions; structural trends; «tree-bird»