Особливості кооперованого використання шкільних спортивних споруд - Палка, Д. С. (КНУБА, 2009)
В статті розглянуто особливості формування кооперованих шкільних спортивних комплексів, що поєднують в собі приміщення шкільних спортивних споруд і фізкультурно-оздоровчих комплексів загального користування. Ключові слова: шкільні спортивні споруди, кооперування, фізкультурна діяльність.
Keywords: споруди шкільні спортивні; комплекси фізкультурно-оздоровчі; діяльність фізкультурна; кооперування; 725.85(045)