Просторове планування як безперервний процес на прикладі столичного регіону Берлін-Брандебург - Пантюхіна О. Ю. (КНУБА, 2012)
В статті розглянуто досвід співпраці між землею Бранденбург та містом Берлін у розробці скоординованих проектів розвитку територій. Наведено загальну структуру містобудівної документації та описано механізм внесення змін на прикладі ''Плану зонування" м . Берлін.
Keywords: планування; досвід; Бранденбург; Берлін; планировка; опыт; Берлин; planning; experience; Brandenburg; Berlin