Систематизація факторів, які впливають на формування реабілітаційних центрів іпотерапії - Обиночна, З. В. (КНУБА, 2018)
Виявлено ряд основних факторів, які впливають на формування архітектурно-просторового рішення реабілітаційних центрів іпотерапії, проведена систематизація та наведена коротка характеристика кожного з них.
Систематизация факторов,влияющих на формирование реабилитационных центров иппотерапии
SYSTEMATIZATION OF FACTORS AFFECTING THE FORMATION OF REHABILITATION CENTERS OF HIPPOTHERAPY
Keywords: іпотерапія; реабілітаційний центр іпотерапії; фактори формування реабілітаційних центрів іпотерапії; иппотерапия; реабилитационный центр иппотерапии; факторы формирования реабилитационных центров иппотерапии; hippotheraphy; hippotherapy rehabilitation center; formation factors of hippotherapy rehabilitation centers; 725.54.57