Перетворення файлів різних типів до єдиного формату - Білощицький, Андрій Олександрович; Діхтяренко, Олександр Васильович; Лященко, Тамара Олексіївна (КНУБА, 2014)
Запропоновано спосіб модифікації текстових даних документа зі збереженням відповідності модифікованого документа оригінальному, а також можливість прямої обробки форматів MS Word, PDF та їх конвертація. Розглянуто три найпопулярніші формати збереження документів: DOC, DOCX і PDF, та можливі способи їх конвертації у базовий формат для подальшої роботи з вмістом.
Keywords: розбір форматів файлу; розбір форматів файлу; перетворення файлів; конвертація; анти плагіат