Маркетинг : збірник тестових завдань - Максютенко, Ірина Євгенівна; Токаренко, Ольга Олександрівна (КНУБА, 2025)
Містять тестові завдання з дисципліни «Маркетинг», що дає можливість комплексно оцінити опанування теоретичного матеріалу і практичних навичок. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Маркетинг» денної та заочної форм навчання.
Keywords: маркетинг; товарна політика; поведінка споживача