Модернізація професійної підготовки майбутніх дизайнерів середовища у вищих навчальних закладах - Бірілло, І. В.; Дорошенко, Ю. О. (КНУБА, 2013)
Соціально-політичні та економічні зміни в суспільстві, інтеграція України у світове співтовариство неможливі без структуризації та реформування національної системи вищої освіти. У статті розглядаються проблеми організації і забезпечення професійної підготовки майбутніх фахівців в галузі дизайну середовища та намічаються перспективні підходи, шляхи організації і змістовного забезпечення навчального процесу в вищих навчальних закладах.
Keywords: професійна підготовка; дизайнер середовища; вища професійна освіта; 378.14:72.012