Величина вмісту арматури у бетоні монолітних конструкцій - Скорук, Л. М. (КНУБА, 2017)
Проведений аналіз та наведені величини вмісту арматури у бетоні монолітних конструкцій в залежності від різних вихідних даних.
Величина содержания арматуры в бетоне монолитных конструкций
Value of reinforcement in concrete monolithic structures
Keywords: Арматура; бетон; вміст арматури у бетоні