Розрахунок берегового променевого водозабору при боковому фільтраційному потоці - Телима, С. В.; Тугай, Я. А.; Олійник, Є. О.; Майстренко, Г. В. (ІТГІП, 2013)
Наводиться методика розрахунку параметрів променевого водозабору (дренажу) прибоковому фільтраційному притоці води, розроблений на основі використання метода фільтраційних опорів стосовно складних гідрогеологічних умов. Подається приклад розрахункушестипроменевого водозабору.
Keywords: променевий водозабір (дренаж); метод фільтраційних опорів; дебіт (витрата); напір; водоносна товща (шар); радіус сферичного фільтра; 556.1