Підвищення енергоефективності інженерних систем багатоцільового комплексу у м. Черкаси - Семеняка, Сергій; Зінич, Петро; Рибачов, Сергій (КНУБА, 2023)
Незважаючи на всі складнощі і труднощі, спостерігається підвищена увага населення до якості середовища свого перебування. Забезпечення необхідних параметрів мікроклімату у приміщеннях громадських будівель залишається однією з актуальних проблем сучасного будівництва. При цьому особливо важливим є одержання оптимального повітрообміну в приміщеннях в умовах підвищення герметичності віконних отворів та збільшення теплозахисту будівель.
Keywords: енергоефективність; інженерні системи; багатоцільовимй; комплекс; мікроклімат