Семіотичні механізми продукування змістів в архітектурі - Косаревська, Р. О. (КНУБА, 2008)
Статья знакомит с современными тенденциями архитектурной семиотики.
Keywords: семіотика архітектурна; образ в архітектурі; 72.01; 7.01