Намаляване на емисиите от стирол и малеинов анхидрид чрез добавка на супраалкенов модификатор към композити и покрития на смеси от кондензационни смоли - Казанджиєв, К. Б.; Лаповська, С. Д.; Цолов, Ц. (Знання, 2012)
В статті наведено дані щодо композиції, що містить вищі алкени та мінеральний наповнювач, призначеної для модифікації іспуючих полімерних складів з метою зниження емісії шкідливих речовин.
Зниження емісії стиролу та малеїнового ангідриту шляхом додавання модифікатора на основі вищих алкенів до композицій і покриттів з конденсаційних смол
Keywords: стирол; малеїновий ангідрит; алкен; мінеральний наповнювач