Досвід Технічного університету м. Мюнхен (ФРН) по розробці магістерських програм "Екологічна інтеграція" - Четверіков, Ю. В. (КНУБА, 2015)
Метою даної статті є ознайомлення з досвідом Технічного університету м. Мюнхен (ФРН) по розробці магістерських програм «Екологічна інженерія» для будівельних спеціальностей. Представлено зміст чотирьох навчальних програм, зміст міждисциплінарних курсів і вимоги до кваліфікації й обов'язків менторів.
Опыт Технического университета г. Мюнхен (ФРГ) по разработке магистерских программ «Екологическая инженерия»
Experience tu Munich in introducing magistersal study programs “Environmental Engineering”
Keywords: досвід Технічного університету м. Мюнхен (ФРН); екологічна інженерія; 62:504