Можливості розвитку економічного потенціалу девелоперської компанії на ринку віртуальних активів - Росинський, Андрій Валерійович; Цеба Богдан Сергійович; Хміль Любомир Михайлович (КНБА, 2022)
У роботі розглянуто запуск і розвиток ринку віртуальних активів в контексті процесу цифровізації економіки і будівництва. Проведено аналіз правового статусу віртуальних активів, на основі якого запропоновано шляхи і методи впровадження віртуальних активів у діяльність девелоперських компаній. Проаналізовано вплив участі у ринку віртуальних активів на розвиток економічного потенціалу девелоперської компанії. Окреслено зв’язок між розвитком BIM-технологій і становленням метавсесвітів девелоперських проєктів.
Keywords: віртуальні активи; ринок віртуальних активів; девелоперська компанія; економічний потенціал; токенізація; цифровізація; метавсесвіт; девелоперський проєкт; невзаємозамінний токен; NFT; 330