Представлення імітаційної моделі динаміки станів гідравлічного слідкуючого приводу рульового управління на формальних граматиках - Пелевін, Л. Є.; Горда, Д. О.; Цюцюра, Г. О. (КНУБА, 2011)
Проведено дослідження математичної моделі гідравлічного слідкуючого рульового приводу та побудована мета модель, як множина часткових адекватних моделей складної системи. на основі теорії формальних граматик, що дозволяє виконати ефективну програмну реалізацію.
Keywords: імітаційні моделі; динаміки стану; гідравлічний привод; привад рульового управлиння