Параметри порівняння моделей розподілення обчислювальних навантажень - Кудінов, Дмитро Юрійович (КНУБА, 2014)
Сформульовано актуальність створення методу вибору оптимальної моделі розподілення обчислювальних навантажень для САПР в структурі проектної організації, запропоновано параметри порівняння моделей розподілення обчислювальних навантажень, а також розглянуто варіанти отримання значень цих параметрів, в тому числі розрахунку та вимірювання.
Keywords: параметри; порівняння; модель; розподілення; обчислювальні навантаження; метод вибору; оптимальна модель