Проєктна справа у водогосподарському будівництві: навч. посіб. - Величко, Світлана; Дупляк, Олена Віталіївна (КНУБА, 2025)
Викладено основні принципи та засади ведення проєктної діяльності в Україні. Розглянуто види проєктних робіт, стадійність проєктування, послідовність оформлення договірної документації, державні закупівлі, проформи FIDIC. Висвітлено механізм погодження й експертизи проєктної документації, складання кошторисів на проєктні роботи, ведення авторського та технічного нагляду під час будівництва. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G19 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми «Гідротехнічні споруди, управління водними ресурсами та системами».
Keywords: проєктна справа; будівництво водогосподарське