Особливості планування сервісу ресторанних комплексів на прикладі сучасних країн - Дудка, С.-Р. О. (КНУБА, 2012)
у статті розглянуто основні складові персоналу ресторану у Франції та Америці. Визначено основні обов’язки кожного з працюючих для планування правильного та вдалого сервісу ресторанних комплексів
Keywords: сервіс; ресторанний комплекс; працівники; організація; обслуговування; комфорт; відпочинок; персонал; 725.71