Дудка, С.-Р. О.2020-04-212020-04-212012Дудка С.-Р. О. Особливості планування сервісу ресторанних комплексів на прикладі сучасних країн / С.-Р. О. Дудка // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ. : КНУБА, 2012. - Вип. 29. - С. 71-76. - Бібліогр. : 7 назв.2077-3455https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/2757у статті розглянуто основні складові персоналу ресторану у Франції та Америці. Визначено основні обов’язки кожного з працюючих для планування правильного та вдалого сервісу ресторанних комплексівuk-UAсервісресторанний комплекспрацівникиорганізаціяобслуговуваннякомфортвідпочинокперсоналОсобливості планування сервісу ресторанних комплексів на прикладі сучасних країнArticle725.71