Дачні та садові території - місце відпочинку чи місце проживання - Яценко, В. О. (КНУБА, 2014)
Розглянуто та проаналізовано існуючий стан важливого елемента системи розселення, дачні та садові території. Розкрито характер їх формування з нормативної, законодавчої та реальної позицій. Виділені основні чинники, які можуть стати на заваді до віднесення їх до повноцінної житлової забудови.
Keywords: дачна забудова; садова територія; законодавча база; житлові території; населений пункт