Інформаційно-аналітичне забезпечення системи управління економічною безпекою підприємств - Бондар, Олена Анатоліϊвна; Коваленко, Валерія Валентинівна; Нагнибіда, Вікторія Вадимівна (КНУБА, 2018)
Управління забезпеченням економічної безпеки підприємства – це безперервний процес забезпечення на підприємстві, що знаходиться в певному зовнішньому середовищі, стабільності його функціонування, фінансової рівноваги і регулярного отримання прибутку, а також можливості виконання поставлених цілей і завдань, здатності його до подальшого розвитку і вдосконалення на різних стадіях життєвого циклу підприємства і в процесі зміни конкурентних ринкових стратегій
Keywords: економічна безпека підприємства; інформаційно-аналітичне забезпечення системи управління; корпоративна інноваційна система (КІС)