Центр інноваційних технологій їх архітектурні рішення та можливості їх створення в Україні - Пантюхов, Олег; Яценко, Віктор; Короткова, Тетяна (КНУБА, 2024)
У роботі розглянуто можливість та необхідність нових підходів до існування суспільства у нових, економічних та інформативних умовах. Дане питання виникло з початком інтенсивного економічного зростання суспільства. Наведено приклади, вирішення проблеми молодими архітекторами у їх проєктних пропозиціях. Головним досягненням стало усвідомлення єдності освіти, науки, управління, житла і відпочинку.
Keywords: інноваційні технології; наука; освіта; управління; архітектура; система розселення; концепція; 721.011:711.13