Створення бази даних електронного каталогу класів об’єктів для наборів профільних геопросторових даних містобудівної документації - Максимова, Ю. С. (КНУБА, 2016)
Розглянуто принципи та методика реалізації бази даних каталогу класів об’єктів містобудівного кадастру, що входять до складу наборів профільних геопросторових даних у складі проектів генеральних планів міст.
Keywords: містобудівний кадастр; каталог класів об’єктів; база геопросторових даних містобудівного кадастру; геоінформаційні системи; набор профільних геопросторових даних