Досвід стабілізації деформацій будівлі горизонтальним армуванням ґрунту основи - Гречко, В. Ф.; Гречко, О. В.; Волков, Д. А.; Зоценко, М. Л.; Винников, Ю. Л.; Юхименко, А. І. (ДНДІБК, 2016)
На основі розробок, досліджень та експериментальної перевірки технології горизонтального армування слабких грунтів при підсиленні основ деформованих будівель наведено приклад по ефективному застосуванню вказаної технології по стабілізації деформацій пошкодженої будівлі школи в Полтавському регіоні без припинення її експлуатації.
Keywords: пошкодження; стабілізація деформацій; армування грунтів; 624.138 (477.53)