Концептуальна модель випуску інноваційного продукту, що базується на креативному потенціалі команди проекту - Войтушенко, Анастасія Андріївна (КНУБА, 2018)
Наведено концептуальну модель випуску інноваційного продукту, що базується на креативному потенціалі команди проекту. Розглянуто принципи формування креативного потенціалу колективу. Визначено поняття латерального мислення та його роль у формуванні креативного потенціалу команди. Досліджено поняття компетентності, її складові та взаємозв’язок між ними, а також їх вплив на формування креативного потенціалу команди проекту.
Keywords: креативний потенціал; компетентність; компетенція; концептуальна модель; латеральне мислення