Теорія автоматичного керування - Іносов, Сергій Вікторович; Соболевська, Т. Г. (КНУБА, 2024)
Містять вимоги до змісту лабораторних робіт з курсу Теорія автоматичного управління. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями – 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» та 141 «Електротехніка, енергетика та електромеханіка».
Keywords: керування автоматичне; теорія