Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами : методичні вказівки до виконання практичних занять - Івахненко, Ірина Сергіϊвна; Чуприна, Христина Миколаївна; Рижакова, Галина Михайлівна (КНУБА, 2024)
Містять зміст, контрольні запитання і вказівки до виконання практичних занять. Призначено для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент організації і адміністрування», галузі знань 07 «Управління та адміністрування».