Напрями вдосконалення інформаційного забезпечення встановлення обмежень прав на землю - Можаровська, О. С. (КНУБА, 2012)
Наявні проблеми інформаційного забезпечення, які виникають при встановленні та реєстрації обмежень прав на землю. Нормативно-правове забезпечення України в інформаційному сенсі носить фрагментальний характер. У зв’язку із встановленням обмежень щодо режимоутворюючих об’єктів виникають проблеми багатогалузевості та багатоджерельності під час застосування правил і норм щодо їх встановлення, реєстрації та розроблення відповідної документації.
Keywords: обмеження прав на землю; режимоутворюючі об’єкти; фрагментарність нормативно-правового забезпечення; класифікатор режимоутворюючих об’єктів; 711.628.332