Управління підприємствами будівельних конструкцій, виробів і матеріалів : методичні вказівки до вивчення дисципліни - Амеліна, Наталія Олексіївна; Майстренко, Алла Анатоліївна; Бердник, Оксана Юріївна; Петрикова, Євгенія Миколаївна (КНУБА, 2025)
Розглянуто основні поняття теорії про управління промисловими підприємствами будівельної галузі. Подано принципи планування діяльності підприємств будівельної індустрії. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво і цивільна інженерія» за ОПП «Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів».
Keywords: управління підприємствами