Проект будівництва комплексу будівельних матеріалів за межами с. Баранинці, Ужгородського району - Тістол, Надія Вікторівна (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Проект будівництва комплексу будівельних матеріалів за межами села Баранинці, Ужгородського району, спрямований на створення сучасного виробничо-складського об’єкта, який забезпечить ефективне виробництво, зберігання і транспортування будівельних матеріалів. Основна мета проекту полягає у формуванні комплексної інфраструктури для задоволення попиту на будівельні матеріали в регіоні, що сприятиме розвитку будівельної галузі та економіки в цілому. Новий комплекс дозволить забезпечити належні умови для зберігання сипучих матеріалів та готової продукції, що сприятиме зниженню витрат та підвищенню ефективності виробничих процесів.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; проект; будівництво комплексу; будівельні матеріали; 691.002(477.87)