Про значення дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням" для формування професійних навичок у студентів - Махиня, Антоніна Андріївна (КНУБА, 2010)
Стаття розглядає значення та особливості дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” щодо її здатності формувати у студентів професійні навички. Автор приділяє велику увагу навчально-методичному забезпеченню та дає деякі рекомендації щодо організації навчального процесу із зазначеної дисципліни з метою формування у студентів професійних навичок та умінь, які сприятимуть їх майбутній професійній діяльності. Стаття розглядає значення та особливості дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” щодо її здатності формувати у студентів професійні навички.
Keywords: іноземна мова; професійне спрямування; професійні навички; навчально-методичне забезпечення; організація навчального процесу; професійна діяльність