Мікрорівневий аналіз інвестиційної привабливості первинної житлової нерухомості: кейс-стаді ЖК «Рів’єра» - Юр’єв, Олександр; Росинський, Андрій (КНУБА, 2024)
У роботі досліджується інвестиційна привабливість первинної житлової нерухомості методом кейс-стаді житлового комплексу «Рів’єра», розташованого у м. Києві. Проведено ретроспективний огляд реалізації девелопменту комплексу. На основі інформації щодо виокремлених безпосередніх конкурентів на локальному ринку нерухомості, виконано мікрорівневий компаративний аналіз факторів впливу на інвестиційну привабливість нерухомості комплексу, за результатами якого визначено інвестиційні тенденції об’єкту дослідження у довго- та короткостроковій перспективах.
Keywords: девелопмент нерухомості; рентабельність; інвестиції в нерухомість; ринок нерухомості; конкурентоспроможність; ціноутворення в будівництві; собівартість; маркетингові стратегії; 332.6:711.4