Аналіз рівня транспортного завантаження магістральної вулично-дорожньої мережі м. Києва - Дубова, С. В.; Васильєва, Г. Ю. (КНУБА, 2012)
Стаття є продовженням статті авторів «Анализ пропускной способности участков улично-дорожной сети города», опублікованої в даному збірнику та розглядає проблеми пропускної спроможності вулично-дорожньої мережі м. Києва.
Keywords: транспортне завантаження; вулично-дорожня мережа; місто Київ