Особливості укладання та виконання договорів підряду за участі іноземних суб’єктів господарювання - Зельцер, Роберт Якович; Бєлєнкова, Ольга Юріϊвна; Жук, Костянтин (КНУБА, 2018)
Маючи значний потенціал для економічного зростання, залучення іноземного капіталу, соціального та зовнішньоекономічного розвитку, Україна вже багато років поспіль характеризується законодавчою, політичною і економічною нестабільністю. Тому, при здійсненні господарчої діяльності на території нашої держави, іноземні компанії повинні детально вивчити ряд законодавчих питань, нюансів, способи захисту власних інтересів при виникненні спірних питань, врахувати та прорахувати широкий діапазон правовідносин, у яких можуть виникнути спори (захист права власності, охорони навколишнього середовища тощо).
Keywords: договори підряду в капітальному будівництві; іноземний капітал; зовнішньоекономічний договір підряду