Принципи та методи організації пішохідного руху на підходах до спортивно-видовищних об’єктів (на прикладі НСК «Олімпійський» м. Київ) - Погуца, Т. О.; Брусенська, А. С. (КНУБА, 2014)
Проведенні дослідження магістерської(атестаційної) роботи по дослідженню пішохідного руху біля спортивно – видовищної споруди НСК «Олімпійський» м. Київ. Проаналізували розрахунок пішохідного руху та побудували картограму інтенсивності руху пішоходів біля обраного об’єкту. Були зроблені відповідні висновки по виконаній роботі.
Keywords: принципи організації; методи організації; пішохідний рух; спортивно-видовищні об'єкти; НСК "Олімпійський" м. Київ; видовищні споруди